Általános részvételi szabályok

Tisztában vagyok vele, hogy a nevezésem leadásával a versenyszabályzatot számomra elfogadottnak tekintem.
Kijelentem, hogy a versenyen választott táv teljesítéséhez megfelelő fizikai állapotban vagyok, a teljesítést akadályozó betegségben nem szenvedek. A versenyen teljes mértékben saját felelősségemre indulok, bármely a verseny előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá a verseny útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak.
A KRESZ szabályait ismerem, azokat a túra során magamra kötelező érvényűnek tartom.

 

Fotó, mozgókép és email

Elfogadom, hogy a sporteseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ellenszolgáltatást ezért nem kérek.
Hozzájárulok, hogy a nevezésemkor megadott elérhetőségeimre (email cím, telefonszám) a Szervezők tájékoztatót küldjenek további eseményekről.
A nevezéskor megadott adataim a valóságnak megfelelnek. Hozzájárulok, hogy azokat Szervező tárolja és részemre hírlevelet, üzeneteket és reklámcélú leveleket küldjön.

 

Nevezés

Elfogadom, hogy a nevezési adatlap pontatlan kitöltéséből, a nevezés során helytelen adatok megadásából adódó problémákért a rendezők nem vállalnak felelősséget.
Szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza és a nevezést megszakíthatja vagy ideiglenesen felfüggesztheti.

 

Vis maior

Elfogadom, hogy elháríthatatlan külső ok (időjárás, blokád, sztrájk), ami nem tervezhető és extrémnek számít, a rendezvényt elhalasztják és egy későbbi, új időpontban tartják meg. A nevezésem ezen időpontra érvényes és annak díjának visszatérítését nem kérem. A versenyhelyszín, időpont és pálya nyomvonalát a Szervező módosíthatja.

 

Általános

A verseny helyszínén és útvonalán bárminemű reklámtevékenység csak Szervező írásos hozzájárulásával lehetséges.
A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy a verseny szellemiségének nem megfelelően viselkedő résztvevőket a rendezvényből kizárják. (pl. trágár beszéd, tiszteletlen, illetlen viselkedés, a szervezők, pályabírókkal szembeni tiszteletlen viselkedés)
A rendezvényen és annak közvetlen közelében dohányozni tilos, mert az a sportolással nem összeegyeztethető szokás.

X