Köszönjük a regisztrációt!

Nincs más hátra: Lépj be a tekerj a Zöldbe túraszervező profilodba és töltsd fel az első általad szervezendő Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra adatait! Válaszd ki a túra feltöltése menüpontot és add meg a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra nevét, helyszínét, időpontját, főbb adatait és az esemény Facebook linkjét! Feltöltés után a túratervezetet átnézzük, és amennyiben megfelel minden elvárásnak egy héten belül jóváhagyjuk, és elkészítjük a megbízási szerződést/megrendelőt, amit a profilodból tudsz majd letölteni. A jóváhagyásról e-mailben értesítünk. Amennyiben nem kaptad meg e-mailünket ellenőrizd a SPAM mappát! A Tekerj a Zöldbe! túra jóváhagyását követően egy feladatod van:

Szervezz egy szuper Tekerj a Zöldbe! kerékpártúrát!

A kerékpártúrát követő 5 napon belül az eseményt szervező Facebook profilon ossz meg egy rövid, szabadstílusú túrabeszámolót a #tekerjazöldbe hashtag használatával és 2 hangulat fotóval egy publikus posztban. A kerékpártúrát követő 5 napon belül töltsd fel a túradokumentációt a tekerjazoldbe.hu oldalon a túraszervező profilodba:

  • 5 fénykép (minimum egy csoportkép, amin minden résztvevő látszódik, és további képek a résztvevőkről a túra jellegzetes pontjain)
  • Pontos létszám
  • A Facebookon megosztott túrabeszámoló linkje (rövid, szabadstílusú túrabeszámoló a #tekerjazöldbe használatával és 2 hangulat fotóval)
  • Túrabeszámoló (minimum 1500 karakter – Mit írjak a beszámolóba?)

A beszámoló elfogadásáról e-mailben fogunk értesíteni és a Tekerj a Zöldbe! túraszervező profilodban fogod tudni letölteni a teljesítési igazolást. Üdvözlettel, A MAKETUSZ csapata

X