Köszönjük a regisztrációt!

Amennyiben magánszemélyként, megbízási szerződéssel szeretnél túrát szervezni lépj be a tekerj a Zöldbe túraszervező profilodba és töltsd ki az adatbekérőt.

Ha szervezeted nevében regisztráltál, nincs más hátra: Lépj be a tekerj a Zöldbe túraszervező profilodba és töltsd fel az első általad szervezendő Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra adatait!

Válaszd ki a túra feltöltése menüpontot és add meg a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra nevét, helyszínét, időpontját, főbb adatait és az esemény Facebook linkjét.

Feltöltés után a túratervezetet átnézzük, és amennyiben megfelel minden elvárásnak egy héten belül jóváhagyjuk, és elkészítjük a megrendelőt, amit a profilodból tudsz majd letölteni. A jóváhagyásról e-mailben értesítünk. Amennyiben nem kaptad meg e-mailünket ellenőrizd a SPAM mappát!

A Tekerj a Zöldbe! túra jóváhagyását követően két feladatod van:

  1. Add meg a Facebook esemény társszervezőjének @aktiv.magyarorszag facebook oldalt, valamint a @tekerjazoldbe facebook oldalt (Hogyan adjak hozzá társszervezőt a Facebook eseményemhez?)
  2. Szervezz egy szuper kerékpár túrát

A kerékpártúrát követően 5 napon belül lépj be újra a Tekerj a Zöldbe! profilodba és a lezajlott esemény szerkesztését kiválasztva. Töltsd fel a beszámolót (Mit írjak a beszámolóba?) és 5 látványos fényképet az eseményről.

A beszámoló elfogadásáról e-mailben fogunk értesíteni és a Tekerj a Zöldbe! túraszervező profilodban fogod tudni letölteni a teljesítési igazolást.

X