Szervezz Tekerj a Zöldbe! kerékpártúrát magánszemélyként!

2022. szeptember 1-től magánszemélyeket is tudunk támogatni, hogy Tekerj a Zöldbe! túrákat szervezzenek.

A regisztráció folyamata változatlan:

A SZERVEZŐKNEK menüpontban, a REGISZTRÁCIÓRA kattintva hozz létre egy Tekerj a Zöldbe! túravezető profilt! Ezt követően jelentkezz be a Tekerj a Zöldbe! túravezető profilodba, és az ADATBEKÉRŐ menüpontban add meg a szerződéskötéshez szükséges adataidat. A megbízási szerződét e-mailben fogjuk kiküldeni, amit majd aláírva, két eredeti példányban küldj vissza.

Ezt követően válaszd ki a TÚRA FELTÖLTÉSE menüpontot, és add meg a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra nevét, helyszínét, időpontját, főbb adatait és az esemény Facebook linkjét.

Feltöltés után a túratervezetet átnézzük, és amennyiben megfelel minden elvárásnak, egy héten belül jóváhagyjuk, és elkészítjük a megbízási szerződést valamint a megbízás részletezőt, amit kiküldünk e-mailben. Amennyiben nem kaptad meg e-mailünket, ellenőrizd a SPAM mappát!

A Tekerj a Zöldbe! túra jóváhagyását követően két feladatod van:

  1. Add meg a Facebook esemény társszervezőjének @aktiv.magyarorszag facebook oldalt, valamint a @tekerjazoldbe facebook oldalt
  2. Szervezz egy szuper kerékpártúrát

ELSZÁMOLÁS

A kerékpártúrát követően 5 napon belül lépj be újra a Tekerj a Zöldbe! profilodba, és a lezajlott esemény szerkesztését kiválasztva töltsd fel a beszámolót (Mit írjak a beszámolóba?) és 5 látványos fényképet az eseményről.

A beszámolót átnézzük, és e-mailben értesítünk, ha elfogadtuk és le tudod tölteni a teljesítési igazolást a Tekerj a Zöldbe! túravezető profilból. A megbízási díj a teljesítési igazolás kiállítását követő hónap 10-ig esedékes, amely összeget az adó- és járuléklevonásokkal csökkentett nettó összegben, banki átutalással fizetünk meg.

X