2022, Október

23okt.10:0016:00Szurkoljunk vagy menjünk múzeumba? Mindkettő!10:00 - 16:00 Komló, Petőfi tér40 km

Időpont

(Vasárnap) 10:00 - 16:00

Helyszín

Komló, Petőfi tér

További információk

Szurkoljunk? Igen! Tudtad, hogy a hazai legnagyobb és egyetlen hivatalos enduro versenye itt zajlik a közelünkben? Kövestető, Hármashegy és a Zengő lábánál van Hosszúhetény, mindhárom hegy megközelíthető és iszonyat jó adottságokkal bír, egyszerűen megkívánod, ha meglátod kerékpárosként. Mi most arra buzdítunk Téged, hogy tekerj velünk Komlóról Kövestetőre, nézd meg, hogy milyen egy igazi verseny. Drukkolj, szurkolj, majd gyere velünk tovább és lásd a csodát saját szemeddel, érezd a dombokat a lábadban te is. Legurulunk Márévárhoz, megnézzük a múzeumot és visszafelé pedig egy jót tekerünk a Mecsek forgalomtól eldugott útjain. Két legyet ütünk egycsapásra! Nem kell választanod. Gyere és éld át velünk az élményt! Szurkoljunk és menjünk múzeumba is. Így kerek a Kerekerdő.
Csatlakozhatsz hozzánk Kövestetőn is. A túra hossza 40 km, szintemelkedés 760 m. Nehézsége közepes.
A Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra sorozat a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség – Maketusz szervezésében, helyi szervezetek bevonásával az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
indulás: Komló, Petőfi tér 2022.10.23. 10:00
gyér forgalmú úton Kövestetőig, onnét országúton Márévárig majd erdészeti aszfaltos úton vissza.
táv: 40 km
szint: 750 m
nehézség: közepes
Az erdészeti aszfaltos út elég kátyús ezért országúti kerékpárosoknak nem javasoljuk, de megoldható. Földesúton nem megyünk.

Több

X