2022, Szeptember

10szept.09:0017:00Hívogató dallamok-Tekerj a zöldbe!09:00 - 17:00 Nyíregyháza, Kossuth tér34 km

Időpont

(Szombat) 09:00 - 17:00

Helyszín

Nyíregyháza, Kossuth tér

További információk

Szereted a zenét? Itt a nagyszerű lehetőség, hogy két dolognak hódolj egyszerre, ezúttal az V. Tokaj Utcazene Fesztiválra kerékpározunk el. Speciális hangszerek, különleges zenék, stílusos előadók, 17 helyszínen több mint 300 zenész. Kell ennél több érv, tarts te is velünk! Utunk során természeti látnivalóban sem lesz hiány, Rakamaz vége felé megállunk az Aranyos-árok feletti hídon, gyönyörködni a holtágban. A festői szépségű Tokaji-hegy lábánál a dél felől benyúló Nagy-Morotva nyárral és akácosokkal szegélyezett partja madár- és növényritkaságoknak ad otthont.
Indulás: 2022. 09. 10-én szombat reggel 9 óra Nyíregyháza, Kossuth tér Tervezett visszaút délután 17 óra, vagy egyénileg. Útvonal: Nyíregyháza-Nyírtelek-Rakamaz-Tokaj Táv: 34 km kerékpárút
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával valósul meg. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A túrázók biztonsága érdekében a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Több

Szervező

Zöld Kerék Alapítvány

X