2022, Szeptember

11szept.10:0016:00Kisoroszi Szigetcsúcs támadás - Tekerj a Zöldbe!10:00 - 16:00 Dunakeszi-Gyártelep vasútállomás58 km

Időpont

(Vasárnap) 10:00 - 16:00

Helyszín

Dunakeszi-Gyártelep vasútállomás

További információk

Időpont: 2022. szeptember 11. vasárnap 10:00 óra (gyülekező 09:45-től) Találkozó: Dunakeszi Gyártelep vasútállomás (autó parkolásra is van lehetőség) Útvonal: Dunakeszi Gyártelep – Dunakeszi Horányi komp – Horány – Surány – Kisoroszi Szigetcsúcs – Tahitótfalu – Pócsmegyer – Szigetmonostor – Dunakeszi Gyártelep Táv: 58 km A túra nehézsége: KÖNNYŰ Típusa: KÖRTÚRA
A túra különlegessége, hogy a KDV VIZIG engedélyével a gáton fogunk kerékpározni.
 
Látnivalók útközben: – Római őrtorony rom (Horány) – Nepomuki Szent János-szobor és – Vízkelői Tanösvény (Szigetmonostor)
 
Várható költségek: Dunakeszi – Horány komp 2 x 690 Ft
A túrán való részvétel ingyenes! A KERÉKPÁRTÚRA A „TEKERJ A ZÖLDBE!” TÚRASOROZAT RÉSZE, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) szervezésében az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával valósul meg. https://www.facebook.com/tekerjazoldbe A TÚRÁN VALÓ RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI: -A túra nem a sebességről, hanem a jó társaságról szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is! – Várjuk a családok jelentkezését is, mivel végig olyan úton megyünk, mely utánfutóval is járható! -A sisak használata ajánlott, de nem kötelező. -A közúton kötelező a KRESZ betartása. -Szintidő nincs, lehetőleg egy csoportban szeretnénk haladni, mérsékelt tempóban. -Mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán. -A túra lebonyolítását képzett túravezetők segítik, akik végig kísérik a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítják. -A programváltozás jogát fenntartjuk!

Több

Szervező

Fugerth Gabriella

X