2023, Szeptember

30szept.10:0013:00Tekerj a Szívedért! Tekerj a Zöldbe!10:00 - 13:00 Zalaegerszeg, Dísz tér30 km

Időpont

(Szombat) 10:00 - 13:00

Helyszín

Zalaegerszeg, Dísz tér

További információk

IDŐPONT VÁLTOZÁS! Tekerj a Szívedért! Tekerj a Zöldbe!
A Szív Világnapja alkalmából hívunk mindenkit, hogy tekerjen velünk a zöldbe 2023. szeptember 30-án!
Zalaegerszeg központjából, a Dísz térről 10:00 órakor indulunk és egy rövid kerékpáros túra során eltekerünk Zalaszentgyörgyre, majd vissza a kiinduló állomásra. A rendezvény keretében, amelyre a regisztráció már 09:00 órakor elkezdődig sok színes programmal várjuk a résztvevőket, amely segítséget nyújt az egészség megóvásához, információkat ad a biztonságos közlekedéshez.
A túra végén értékes ajándékot sorsolunk ki, a résztvevők között. Az útvonal Zalaegerszeg, Dísz teréről indulva a város közkedvelt kiránduló helyeit érintve éri el a Zala-völgyi kerékpárutat, amelyen haladunk végig Zalaszentgyörgyi. Ugyanezen az úton jutunk vissza a városba. A túra során érintjük a Gébárti-tavat is, amely immáron már körbe biciklizhető. A túra hossza 30 km, elhanyagolható szintemelkedéssel kerékpárúton, vagy kisforgalmú út kerékpározásra kijelölt részén. Ajánlom családoknak gyermekkel való közös programnak, olyanoknak, akik szeretnének tenni az egészségükért.
Részvétel ingyenes!
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
Összegezve: Indulás Zalaegerszeg, Dísz térről 10:00 órakor Regisztráció 09:00 órától Túra végén ajándékok sorsolása a résztvevők között.
A kerékpáros sisak ne maradjon otthon!

Több

X