2023, Június

10jún.09:0015:00Tekerj a Zöldbe és a gyöngyöstarjáni Falumúzeumba!09:00 - 15:00 Gyöngyös, Fő tér30 km

Időpont

(Szombat) 09:00 - 15:00

Helyszín

Gyöngyös, Fő tér

További információk

A „Tekerj a zöldbe!” túrasorozat keretében (május 27. helyett) június 10-én, szombaton a gyöngyöstarjáni Falumúzeumhoz szervezünk kerékpáros túrát.

Az esős időjárás, a már járhatatlan földutak, az áradó patakok és a további esőzések miatt ezt a túránkat május 27-ről június 10. szombatra halasztjuk. Örömmel várunk minden résztvevőt!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy kellemes kerékpáros szombat délelőtti programra a Mátra Biker SC idei második „Tekerj a zöldbe!” túráján!

Előzetes regisztrációt kérünk minden résztvevőtől, hogy helyben készített házi finomsággal vendégelhesse meg őket a Mátra Biker SC.

Minden „Tekerj a zöldbe!” túránk családbarát! A mezőgazdasági dózerutakon haladó bringatúra Gyöngyöstarján felé mindenki számára teljesíthető.

Gyülekező: Gyöngyös, Fő tér 09:00

Visszaérkezés: kb. 13:30

Úticél: Gyöngyöstarján, Falumúzeum

Útvonal: Gyöngyös – Gyöngyössolymos – Gyöngyöstarján – Gyöngyössolymos – Gyöngyös

Táv: kb. 30 km

Szintemelkedés: kb. 200 m

Program: a Falumúzeum megtekintése, minden előregisztrált résztvevő vendégünk egy mátrai lángosra!

A létszám tervezhetősége miatt kérjük jelezzétek részvételeteket a matrabikersc@gmail.com e-mail címen vagy a Facebook eseményben az „ott leszek” gombra kattintva!

Fontos: Legyen rajtad kerékpáros bukósisak és legyen műszakilag biztonságos a kerékpárod! Ha mindehhez segítséget kérsz tőlünk, keress minket bátran! matrabikersc@gmail.com és/vagy +36309517773

A Tekerj a zöldbe! programsorozat célja a kerékpározás népszerűsítése, a kerékpározást, mint rekreációs tevékenységet folytatók létszámának növelése. Szeretnénk ezzel azokat is megszólítani, akik szeretnének, de egyedül nem mernek, nem akarnak kerékpártúrára menni. A programon való részvételhez NINCS szükség kerékpáros klubtagságra! Fedezd fel Magyarországot kerékpártúráinkon keresztül! Böngéssz túráink között, válassz és tekerj a zöldbe!

Hívd el barátaidat, ismerőseidet is és a képek megosztásánál használd a #tekerjazoldbe hashtaget!

Minden túránk családbarát!

További információ:
matrabikersc@gmail.com
Laci: +36 30 951 7773
Zsolti: +36 20 7777 420

#tekerjazoldbe #matrabiker

Több

X