2023, Augusztus

26aug.(aug. 26)20:0027(aug. 27)01:00Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra - Éjjel!20:00 - 01:00 (27) Békés, Széchenyi tér 2. (OTP fiók elől)50 km

Időpont

26 (Szombat) 20:00 - 27 (Vasárnap) 01:00

Helyszín

Békés, Széchenyi tér 2. (OTP fiók elől)

További információk

Túrázni hívunk minden kedves érdeklődőt a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra – Éjjel! címet viselő eseményünkre!
Útvonal: Békés – Gyula – Békéscsaba – Békés
Teljesítendő táv: 50 km
Menetidő: indulás 20 órakor a békési OTP fiók elől, 2 tervezett megállóval, kényelmes tempójú túra, kb. 4 órás menetidővel számolunk. Visszaérkezés kb. 27-én 01 óra.
Az útra mindenki gondoskodjon az igényeinek megfelelő táplálékról és a folyadékpótlásról.
Látnivalók: – Dobozi híd – Gyulai vár, Gyula – Világóra, Gyula – Szent István tér, Békéscsaba
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, amit a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
A részvétel díjtalan. A Szervező a programváltozás jogát fenntartja!
A túrán való részvétel szabályai: – A túra nem a gyorsaságról, hanem a jó társaságról, a közösségben való időtöltésről szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is. – Sisak és láthatósági mellény használata ajánlott, de nem kötelező. Ittas (és egyéb tudatmódosító szer hatása alatti) állapotban megjelenő személyeket a Szervező visszautasíthat a túrán való részvétel alól. – A túra lebonyolítását túravezető segíti, aki végig kíséri a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítja. – Az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól szóló szabály (KRESZ) betartása.
A TÚRÁN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE AJÁNLOTT A REGISZTRÁCIÓ! Érmet csak az augusztus 20-ig regisztrálóknak tudunk biztosítani!
További részletek és regisztráció: www.bekesifiatalokert.hu
Tarts velünk, Tekerj a Zöldbe!

Több

X