2022, Június

26jún.10:3014:00Bringázz velünk a Gyapjas sziklától az Ingókövekig10:30 - 14:00 33 km

Időpont

(Vasárnap) 10:30 - 14:00

További információk

A Velencei hegységben, részben a tóparton, de nem körbe a tó körül tekerünk csodálatos környezetben. A túra hossza 33 km és egy rövid (4 km-es) szakasz kivételével autómentesen, bringaúton zajlik.
A túra ingyenes, de kérjük regisztrálj ezen a linken: https://www.trekcsapat.hu/copy-of-05-22-t%C3%BAra-oldal
Az útvonal Sukoró, Nadap, Pázmánd, Velence, Sukoró településeket érinti. Az útvonal kerékpárúton, kerékpározható úton és kisforgalmú közutakon halad. Az út borítása aszfalt. Javasolt kerékpártípusok: trekking vagy országúti bringa.
A túra önellátó, kísérőautó nélkül halad. Az esetlegesen felmerülő technikai problémákat önállóan, illetve a túravezető segítségével lehet és kell elhárítani. Az esetlegesen felmerülő technikai problémák elhárításához az eszközöket és pótalkatrészeket igyekezzen mindenki maga biztosítani!
A túravezetők és néhány túrázó között rádiós kapcsolatot biztosítunk, annak érdekében, hogy senki ne maradjon le és természetesen időnként bevárjuk a teljes csapatot!
A túra útvonala nem zárt, a KRESZ szabályok betartása kötelező. Kérlek, légy toleráns a közlekedés további résztvevőjével szemben!
A túra során a kerékpáros sisak viselése minden részt vevő számára kötelező!

Több

Szervező

Trek Csapat

X