2023, Július

22júl.08:0019:00IV. Bringa Party-Tekerj a Zöldbe!08:00 - 19:00 Nyíregyháza, Kossuth tér60 km

Időpont

(Szombat) 08:00 - 19:00

Helyszín

Nyíregyháza, Kossuth tér

További információk

Nyár van, ezért, újra a Tisza-partot vesszük célba, ismét a helyi vállalkozások támogatásában, különböző kedvezményekben, vendéglátásban részesülhetünk e napon. Gyere te is, lazulj velünk, vagy csak tekerj egy jót a csapattal kihasználva a lehetőségeket. Természetesen most sem maradunk kulturális látnivaló nélkül, hiszen Rakamazon a Teknősház Látogatóközpont mellett tekerünk el, ahová most is betérünk majd. Az állandó honfoglaláskori kiállítás mellett, számos egyéb érdekesség is várja az idelátogatókat. A tárlatvezetésen túl, lehetőségünk nyílik majd a kilátó részbe is felmenni az épületbe, ahonnan megcsodálhatjuk a tájat. De akár kaftán ruhát is ölthetünk magunkra ezen a napon, továbbá az életfára rovásírással a nevünk is felkerülhet. Izgalmasan hangzik ugye?! Idén új megállóhellyel bővülünk egy mesés bambuszerdőbe viszünk titeket. Megnézzünk egy japánkertet labirintussal és állatsimogatóval.
Ezúton is köszönjük a helyi vállalkozásoknak, hogy évente egyszer, a Bringa Party napján, kedvezményekkel, frissítőkkel és ajándékokkal készülnek NEKTEK, bringásoknak!
ViniBike Service Kerékpárbolt Nyíregyháza, Hatzel tér 4. Édes Élet Kézműves Fagyizó Nyírtelek Tomasovszki András zöldség-gyümölcs kereskedő Nyírtelek (a Kézműves Fagyizó szomszédságában) Magyar Kertészet Nyírtelek Teknősház Látogatóközpont Rakamaz Tutajos Beach Rakamaz
A kedvezmények igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint induláskor átvenni a kísérőlapot! A felkínált kedvezményekről részletes leírást az esemény bejegyzéseiben olvashatsz hamarosan!
A túra 2023.07.22.-én 8:00-kor indul Nyíregyháza Kossuth-térről. Útvonal: Nyíregyháza-Nyírtelek-Rakamaz-Nyírtelek-Nyíregyháza Túratáv: 60 km ( oda-vissza ) kerékpárút Program hossz: 9 óra
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A túrázók biztonsága érdekében a programváltozás jogát fenntartjuk.

Több

X