2022, Július

30júl.07:0018:00Kerékpártúra a Boldogkői várhoz - Tekerj a Zöldbe!07:00 - 18:00 Nyíregyháza, vasútállomás, Nyíregyháza, 440055 km

Időpont

(Szombat) 07:00 - 18:00

Helyszín

Nyíregyháza, vasútállomás

Nyíregyháza, 4400

További információk

Van már bringás programod július 30-ra? Mert ha nincs, mi tudunk egy tutit. Tarts velünk és garantáltan színessé, mozgalmassá tesszük a napodat.
38 hely biztosítható a túrán kerékpárszállítás céljából. Mivel ez egy igen korlátozott szám, ezért kérem, hogy jelezzétek időben a részvételi szándékotokat.
Nincs alternatív szállítási módunk odafelé, de visszafele természetesen bármelyik IC 8 kerékpárt szállít és bármelyik személyvonat 2-2 kerékpárt. 🙂
Program:
Túrakerékpározással ismerkedő távok:
– 30 km Mezőzombor – Boldogkőváralja + vissza (min. 55km)
– 70 km Mezőzombor – Boldogkőváralja – Tokaj
Haladó túrakerékpáros táv:
– 105 km Mezőzombor – Boldogkőváralja – Tokaj – Nyíregyháza
Rendszeres pihenőkkel csapatban vagy egyénileg teljesíthető.
A tervünk a következő: vonattal Mezőzomborig utazunk kerékpárjainkkal, onnan eltekerünk a méltán híres Boldogkőváraljai várhoz. Az első távban résztvevők itt visszafordulnak Mezőzombornak.
Majd utunkat folytatjuk a Zemplénben. Erdőbényén át Tokajig haladunk tovább.
Rövid pihenőt tartva eldöntheted bevállalod-e a hazautat Nyíregyházáig tekerve, vagy pedig itt szállsz vonatra.
Időpont: 2022.07.30. szombat 07:26
Indulási helyszín: Nyíregyháza vasútállomás, a reggel 7:26-as járathoz kértünk kerékpárszállítót (a jegyek helyszíni megvásárlása miatt kérek mindenkit legkésőbb 07:00-ig érjen ki az állomásra )
Költségek:
– vonatjegy+kerékpárjegy (kb.1400 Ft egy útra teljes árú esetén)
– várbelépő fakultatívan választható (2000 Ft teljes árú felnőtt esetén)
 
!!! Online jegyfoglalás esetén, vagy automatában vásárlásnál: “online vagy automatából vásárolva a 7.26—os IC-re csak 8 darab kerékpáros jegyet ismer eladhatónak a program (hiszen nem tudja, hogy hozzá lesz csatolva még kocsi). Külön kosárkezeléssel kérjék a kerékpárjegyet és ne a 7.26-osra, hanem eggyel korábbira. az 1 – 100 km távolságra kiadott menetjegy érvénytartama a rajta feltüntetett 4 óra időtartamban, érvénytartamán belül – bármikor megkezdhető. A pénztárban vonatfüggetlenként ki tudják adni. Vagy ha egyszerűbb igény esetén egy jegyen kiadhatom az összes kerékpárjegyet elővételben.”
Étkezés: önellátóan
 
Hazautazás vonattal: Bármelyik személyvonat vagy IC.
A kerékpártúrán való részvétel ingyenes. Sőt a szervezők kisebb ajándékkal is jutalmazzák a résztvevőket. Tarts hát velünk!
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
A túrán való részvételnél elvárt a közlekedési szabályok betartása. A túra jellege vezetett túra, azaz van egy felkészült vezető, akit érdemes követni, aki tud tájékoztatni és segítséget nyújtani.
Részletekkel kapcsolatban vagy kérdés esetén:
Tokár Róbert 0630 289 9479

Több

Szervező

ViniBike

X