2022, Május

22máj.08:0012:00Kerékpártúra a Körös-körül - Tekerj a Zöldbe!08:00 - 12:00 Békés, OTP fiók, Békés, Széchenyi tér 2, 563046 km

Időpont

(Vasárnap) 08:00 - 12:00

Helyszín

Békés, OTP fiók

Békés, Széchenyi tér 2, 5630

További információk

Útvonal: Békés-Szanazug-Gyula-Gerla-Békés Teljesítendő táv: 46 km Menetidő: indulás 8 órakor a békési OTP fiók elől, 3-4 tervezett megállóval, kényelmes tempójú túra, kb. 4 órás menetidővel számolunk. Visszaérkezés kb. 12 óra. Az útra mindenki gondoskodjon az igényeinek megfelelő táplálékról és a folyadékpótlásról. Látnivalók:

  • Köröspart
  • Fehér és a Fekete-Körös összefolyása
  • Gyulai vár
  • Gerlai kápolna a park természetvédelmi területén

A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, amit a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg. A részvétel díjtalan. A Szervező a programváltozás jogát fenntartja. A túrán való részvétel szabályai: – A túra nem a gyorsaságról, hanem a jó társaságról, a közösségben való időtöltésről szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is. – Sisak és láthatósági mellény használata ajánlott, de nem kötelező. – Ittas (és egyéb tudatmódosító szer hatása alatti) állapotban megjelenő személyeket a Szervező visszautasíthat a túrán való részvétel alól. – A túra lebonyolítását túravezető segíti, aki végig kíséri a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítja. – Az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól szóló szabály (KRESZ) betartása. Tarts velünk, Tekerj a Zöldbe!

Több

Szervező

Békési Fiatalokért Egyesület

X