2022, Április

23ápr.09:3018:30"Muzsikál az Erdő" a Pannontáj szívében - Keszthely-Sarvaly kerékpártúra09:30 - 18:30 Keszthely, Vasútállomás, Keszthely, Kazinczy u. 8, 836056 km

Időpont

(Szombat) 09:30 - 18:30

Helyszín

Keszthely, Vasútállomás

Keszthely, Kazinczy u. 8, 8360

További információk

Hallottad már, hogy muzsikál az erdő, mikor a szellő megzörgeti az ágakat vagy a leveleket? Hallottad már az énekes madarakat, ahogy előadják szerelmi duettjeiket? Ha velem tartasz ezen a túrán, nem csak ezt a muzsikát hallhatod, hiszen Sarvalyon belecsöppenünk a zene mesevilágába. A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat részeként a Pannontáj szívében nem csak a testünk, hanem a lelkünk is felüdülhet.
Ízelítő a programokból: “Az erdő, ahogyan még sohasem láttuk! Legendák, rejtélyek, talányok… Erdőterápia kóstoló.” Sümegi értékporta Gyógynövény és gomba bemutató Kiállítás a „Muzsikál az erdő” Fotópályázatának és Gyermekrajzpályázatának anyagából, Szakvezetéses erdei séta Téma: erdei életközösség, fenntarthatóság Erdei klasszikus zenei koncert – Monarchia Szimfonikus Zenekar (művészeti vezető: Schuster Andrea, vezényel: Werner Gábor) Köszöntő: Végh László Sümeg város polgármestere Duna Művészegyüttes (művészeti vezető: Juhász Zsolt)
 
Indulás: 2022. április 23. vasárnap, 09:30 óra Gyülekező: 9:00 órától
Hely: Keszthely, Vasútállomás Indulás: 09:30 órakor Vissza indulás Sarvalyról: 16:00
Táv: 56 km
A túra nehézsége: NEHÉZ
Típusa: KŐRTÚRA Útvonal: Keszthely – Gyenesdiás – Vállus – Várvölgy – SARVALY ERDÉSZHÁZ – Zalaszántó – Rezi – Keszthely
Maximális létszám: 30 fő
A kerékpártúrán és a helyszínen a programokon való részvétel INGYENES, illetve a helyszínen az étkezési lehetőség biztosított.
JELENTKEZNI A TÚRÁRA SMS-BEN A +36703171397-ES SZÁMON, VAGY A bringabriella22@gmail.com E-MAIL CÍMEN LEHET Jelentkezéskor kérjük megadni a jelentkező(k) nevét és életkorát, elérhetőséget (telefon, e-mail).
A KERÉKPÁRTÚRA A „TEKERJ A ZÖLDBE!” TÚRASOROZAT RÉSZE, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) szervezésében az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával valósul meg. https://www.facebook.com/tekerjazoldbe
A TÚRÁN VALÓ RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI: -A túra útvonala nagyrészt erdei úton vezet ezért a mountain bike vagy a trekking kerékpár ajánlott, illetve a túrán e-bike-vel is részt lehet venni. -A sisak használata ajánlott, de nem kötelező. -A közúton kötelező a KRESZ betartása. -Szintidő nincs, lehetőleg egy csoportban szeretnénk haladni, mérsékelt tempóban. -Mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán. -A túra lebonyolítását 3 túravezető segíti, akik végig kísérik a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítják. -A programváltozás jogát fenntartjuk!

Több

Szervező

Fugerth Gabriella

X