2022, Szeptember

24szept.09:0017:00Rétközi barangolás-Tekerj a zöldbe!09:00 - 17:00 Nyíregyháza, Kossuth tér60 km

Időpont

(Szombat) 09:00 - 17:00

Helyszín

Nyíregyháza, Kossuth tér

További információk

Rétközi körtúra látnivalókkal és ízletes falatokkal, ez a következő kerékpártúránk stratégiája. Kulturális, természeti valamint kulináris élmények várnak ránk ezúttal. Első állomáshelyünk a nagyhalászi Csuha-Kállay Kúria lesz, innen továbbgurulva a zúgói szivattyútelep vízügyes objektumát nézzük meg. Majd Tiszatelek Hajnaltó felé vesszük az irányt, ahol lehetőségünk nyílik a helyi horgászegyesület jóvoltából, kellemes vízparti környezetben stílusosan egy tányér halászlé elfogyasztására kóstolójegy ellenében .
 
Indulás: 2022. 09. 24-én szombat reggel 9 óra Nyíregyháza, Kossuth tér Tervezett visszaút délután 15 óra, vagy egyénileg. Útvonal: Nyíregyháza-Nagyhalász-Tiszatelek-Beszterec-Vasmegyer-Kemecse-Nyíregyháza Táv: 60 km kerékpárút/ kisforgalmú közút Költségek: kóstolójegy 500 Ft
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/PEDFRGoMYGgpjEWX7 Jelentkezési határidő szeptember 20.
 
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával valósul meg. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A túrázók biztonsága érdekében a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Több

Szervező

Zöld Kerék Alapítvány

X