2020, Június

27jún.20:3023:30Szent Iván éji éjszakai bringatúra20:30 - 23:30 Cigánd Árapasztó, 3973 Cigánd, Árapasztó tározó

Időpont

(Szombat) 20:30 - 23:30

Helyszín

Cigánd Árapasztó

3973 Cigánd, Árapasztó tározó

További információk

Videón a túra: https://www.youtube.com/watch?v=mJ1WCMG2dLc

Cigánd melletti árapasztó körüli kerékpárúton egy fantasztikus közös, éjszakai gurulásra, nézelődésre hívnak minden érdeklődőt a Kisvárda és Környéke Bringások (KKB) tagjai.
Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót ünnepeljük. A különleges tekerésre családok, baráti társaságok, kollektívák jelentkezését várják.

A kétkerekű összejövetelnek szabályai is vannak: mindenkinek be kel tartani a KRESZ szabályait, miközben fokozottan ügyel saját mag és mások testi épségére. Kötelező kellék a bukósisak, míg az esti szemüveg viselése ajánlott.

„Aktív résztvevő lehet bárki – szabadon és ingyenesen – aki kerékpárral érkezik. Aki pedig egyszerű nézelődőként, de mégis résztvevőként szeretne csatlakozni, esti piknikezéssel, finom ételek és italok készítésével, kínálásával, továbbá az aktív gurulók biztatásával is csatlakoztak hozzánk.
A közös guruláson mindenki önként, saját felelősségre vehet részt, továbbá 18 éven aluliak csak szülői engedéllyel, 14 éven aluliak szülői kísérettel érkezhetnek.

A táv 24 km amit nagyon laza kirándulós tempóban teszünk meg.
A túra után amennyiben az időjárás is engedi tábrotüzet gyújtunk.

Az idei esemény a Tekerj a zöldbe! túrák is egyben így részesei lesznek annak a kampánynak, amit a MAKETUSZ indít hamarosan. A céljuk a hazai turizmus erősítése

Info:
Vass József
nethifi@gmail.com
Kisvárda
KKB SE

Több

Szervező

Tekerj a zöldbe és Kisvárda és Környéke Bringások - KKB

X