2022, Június

25jún.09:0015:00Tekerj a Zöldbe a Zemplénben09:00 - 15:00 Sátoraljaújhely, Kossuth tér, Sátoraljaújhely, Kossuth Lajos tér 7, 398050 km

Időpont

(Szombat) 09:00 - 15:00

Helyszín

Sátoraljaújhely, Kossuth tér

Sátoraljaújhely, Kossuth Lajos tér 7, 3980

További információk

Tarts velünk egy kellemes kerékpártúrára, mely során megismerheted a Zemplén mélyén rejlő kincseket!🌲
A túra útvonala: Sátoraljaújhely Kossuth tér – Széphalom – Mikóháza – Pálháza – Kishuta – Kőkapu – Rostalló. Az útvonal Pálházáig kerékpárúton halad, azt követően kis forgalmú utakon érjük el a célt.
A teljesítendő táv hossza: 50 km, mely során szükség esetén, de legfeljebb 15 km-nél pihenőt iktatunk be. Pálházán a NOL benzinkúton finom kávé kapható, Kőkapun büfé található.
A túra tervezett időtartama: 6 óra, visszaérkezés Sátoraljaújhelyre 15 órára.
A túrán való részvétel ingyenes, a belépő és a frissítő igény esetén önköltséges.
“A Rostallói Ökotudatos Nevelési Központ része a kiállítási épület, amelynek kutatószobájában lehetőség van az élő- és élettelen környezet vizsgálatára. Az épület legérdekesebb része a legmodernebb technikával felszerelt interaktív kiállítótér, ahol a látogató sétát tehet az erdőben és felfedezheti élővilágát, körülnézhet egy életnagyságú vadászlesből, vagy lábnyomda révén megismerheti az erdei állatok nyomait. Van lehetőség játszani az Erdei kisokos érintőképernyős játékfalon, megnézni a Rovarlaktanya lakóit, valamint a padlón levő térképet tanulmányozva megtervezni a túrákat. Az épületek mellett egy játszótér is várja a gyerekeket.”
Részletes információk itt olvashatók: https://ronk-rostallo.hu/latogatokozpont
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Több

Szervező

Laktát Sport Team

X