2023, December

06dec.10:0020:00Tekerj a Zöldbe-Bringás Mikulás10:00 - 20:00 Győr, Vásárcsarnok30 km

Időpont

(Szerda) 10:00 - 20:00

Helyszín

Győr, Vásárcsarnok

További információk

December 6-án a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében, az „Aktív Magyarország” program támogatásával ismét különleges program kínálkozik a győri hobbikerékpárosok számára. A „Tekerj a Zöldbe!” túrasorozat részeként rendezett eseményre várjuk a jelentkezőket.
A túra hossza: 30 km
Könnyű családbarát.
Várjuk azoknak a lelkes bringásoknak a jelentkezését akik szívesen vennének részt a Mikulás “munkájában” azaz kicsit besegítenének neki. December 6.-án találkozunk a Vásárcsarnoknál délelőtt 10 órakor,aki nem ér rá ebben az időpontban az 14 órakor a Bécsi kapu téren tud csatlakozni hozzánk és onnét indulva vesszük célba a városrészeket, ahol bringázás közben apró ajándékokkal kedveskedünk a jó gyerekeknek. Az ajándékokról gondoskodunk neked annyi a feladatod,hogy öltözz be mikulás ruhába és tekerj egy jót. Természetesen lehet sportos a Bringás Mikulás ,de legalább egy sapka legyen olyan igazán Mikulásos rajtad. Bármilyen piros felső,kabát megfelelő a célra amiben szívesen tekersz és ajándékozol. Mindenki figyeljen az időjárás okozta nehézségekre , de városon belül maradva reméljük mindenki egy jó hangulatú tekerésen vesz majd részt velünk.
Kerékpáros mikulások járnak, várva hogy “jó” kerékpárosokat találnak.A túra szervezője: Hobbikerékpárosok Országos Klubja egyesület
Túravezető: Tömböly Tamás, a HOK egyesület elnöke.
Telefon: 06/30-650-8000
A túra könnyű, családbarát!
A kerékpártúra a „Tekerj a Zöldbe!” túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében, az „Aktív Magyarország” támogatásával valósul meg.
A túrán mindenki saját felelősségére vehet részt!
A KRESZ szabályainak betartása kötelező.
A túrán megfelelő műszaki állapotú kerékpárral lehet részt venni.
A túrán részt vevő minden személy hozzájárul ahhoz, hogy a túrán készülő fotó- és videófelvételek nyilvános fórumokon megjelenjenek.A túrához kapcsolódó regisztrációban szereplő személyes adatokat a törvényeknek megfelelően kezeljük (GDPR).

Több

X