2023, Szeptember

08szept.16:0019:00Tekerj a Zöldbe! – családi kerékpártúra a Nádasdy-kastélyhoz16:00 - 19:00 Várpalota, Thury-vár előtt25 km

Időpont

(Péntek) 16:00 - 19:00

Helyszín

Várpalota, Thury-vár előtt

További információk

—-FRISSÍTÉS—–
A park felnőttek számára CSAK PARKJEGY váltása mellett látogatható az idei évtől… Ennek díja 1000Ft/felnőtt (mosdóhasználatot tartalmaz).
Kerekezz a nádasdladányi kastélyparkba az Egészséges Palotáért Egyesület és a Várkerti Általános Iskola lelkes, bringás csapatával szeptember 8-án péntek délután.
Útvonal: Várpalota – Ősi – Nádasdladány – Inota – Várpalota.
Gyülekező: 15:45-től a Thury-vár előtt, indulás 16:00 kor.
Érkezés: 19:00 (Thury vár előtti térre)
25km-es, kezdő kerékpárosok számára is ideális túránk úticélja ezúttal a Nádasdy kastélypark lesz. A kastélyt övező gyönyörű parkot érdemes bebarangolni, akár egy családi piknik vagy rövid tollas/frizbi bajnokság is beleférhet az időbe. Épp ezért a pokróc és kedvenc játékok se maradjanak otthon😉. Utunk során végig kényelmes tempóban tekerve haladunk, jó minőségű, szinte sík aszfalt úton (legnagyobb emelkedőnk a várpalotai vasúti felüljáró lesz). Több megállót is tervezünk a csapat igényei szerint. A túrán kizárólag jó műszaki állapotú, előzetesen átnézett kerékpárral, saját felelősségre lehet részt venni!
Minden résztvevő számára bukósisak és élénk színű felsőruházat vagy láthatósági mellény viselése kötelező!  MAXIMÁLIS RÉSZVÉTELI LÉTSZÁM: 50 FŐ!!
A túrán való részvételi- és jegyvásárlási szándékot előzetesen jelezni szükséges az alábbi űrlapon keresztül: https://forms.gle/An6qxHaRSd99MNoN7
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.”

Több

X