2022, Október

14okt.10:0012:30"Tekerj a zöldbe!" diáksport program10:00 - 12:30 HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Csongrád, Gyöngyvirág u. 18, 664020 km

Időpont

(Péntek) 10:00 - 12:30

Helyszín

HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Csongrád, Gyöngyvirág u. 18, 6640

További információk

A CSETE Egyesület kerékpártúrát szervez a csongrádi diákoknak. Kiváló alkalom, hogy egy vidám hangulatú, könnyű kerékpártúrán ismerkedjetek egymással, megismerhetitek a várost és annak gyönyörű környékét. A gyülekező helye: Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium előtti tér, Csongrád, Gyöngyvirág utca 16.
A túra ideje: 2022. 10.14. 10.00-12.30 óra
A kerékpártúra útvonala: Sághy Mihály Technikum- Holt-Tisza part-Csuka csárda-Felgyői kerékpárút- Felgyő A kerékpártúra teljes távja: 20 km A túrán bárki részt vehet jó állapotú kerékpárral, minden edzés nélkül. A csoportot kerékpáros túravezető és kísérő tanárok vezetik. Akinek nincs kerékpárja az a csongrádi Csemegi Károly Könyvtártól tud kölcsönözni.
Látnivalók: A Holt-Tisza vizén evező kajak-kenu szakosztályosok edzése. A Csongrádi Sporttelep sportolási lehetőségeinek feltérképezése. Tenisz, labdarúgás, evezés. Csatlakozási pontot a Városi Sporttelepen tartunk 10.20 órakor, ahol más iskolák és résztvevők is tudnak csatlakozni a túrához.
Frissítőállomást a felgyői Geda halomnál biztosítanak a szervezők, ahol őszi gyümölcsök, müzli, ásványvíz vár. A rendezvényen a részvétel térítésmentes. Mindenki saját felelősségére vesz részt, betartva a közlekedési szabályokat és a túravezető javaslatait. A programváltoztatás jogát fenntartjuk, eső esetén későbbi időpontra halasztható az indulás. A diákok szabadidősport programja a “Tekerj a zöldbe!” országos kerékpáros program szervezésében a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg. 

 

Több

Szervező

Csongrádi Egészségmegőrző és Természetvédő Egyesület

X