2024, Július

21júl.09:0019:00"Tekerj a zöldbe!" Evezz a vízbe!09:00 - 19:00 Tőserő, Holt-Tisza csónakkölcsönző20 km

Időpont

(Vasárnap) 09:00 - 19:00

Helyszín

Tőserő, Holt-Tisza csónakkölcsönző

További információk

A Csongrádi Vidra Vízi és Szabadidősport Egyesület kerékpártúrát szervez a Tőserőbe látogató aktív turistáknak, az üdülőtulajdonosoknak és a helyi lakosoknak.

Olyan sportolni szerető bringásokat várunk Tőserdőre , akik szeretnék kipróbálni a Tőserdőn szervezett vízi sportokat, miután kerékpárral érkeznek a tőserdei csónakkölcsönzőhöz.

A kerékpártúra teljes távja: minimum 20 Km A kerékpártúra típusa: csillagtúra, a tőserdei csónakkölcsönző központtal

A kerékpártúra létszáma: maximum 18 fő A kerékpártúrán és az azt követő vízi programon mindenki saját felelősségre vesz részt.

Az evezés során mentőmellény használata kötelező, amit a szervezők biztosítanak.

A regisztráció menete: Telefonos kerékpáros aplikáción bemutatva igazolod, hogy honnan érkeztél. Legalább 10 km táv megtétele szükséges az indulási pont és a tőserdei csónakkölcsönző állomás között. (Ha nincs ilyen, lakcím igazolás lehetséges.)

Kecskemét, Szentkirály, Tiszakécske, Kerekdomb, Tiszaug, Tiszaalpár, Csongrád, Bokros, Kiskunfélegyháza irányából várunk kerékpáros csoportokat, baráti társaságokat.

Túraútvonal felelősöket nevezünk ki a kerékpártúra útvonalakra.

  • Kecskemét-Tőserdő: Kuti Zoltán TRIZOLI Lótifuti Egyesület Kecskemét
  • Csongrád-Tőserdő : Sebők László CSETE Egyesület Csongrád

6 fő feletti kerékpáros csoport a sport.bazis@freemail.hu email címen előzetesen tud regisztrálni, hogy SUP deszkák és csónakok a rendelkezésükre álljanak.

A szervezők a tőserdei csónakkölcsönzőnél frissítőállomást biztosítanak a résztvevőknek. A szervezők étkezést, SUP deszkákat, csónakokat és kerékpárbérlési lehetőséget biztosítanak.

Előzetes egyeztetés szerint szállásfoglalás lehetséges a Tőserdő Kempingben. A program részvételi díja 2 000 Ft/fő.

A „Tekerj a zöldbe!” kerékpártúra Szent Iván napján esemény, országos túrasorozat részeként valósul meg, mely a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Több

X