2022, Augusztus

13aug.09:0013:00Tekerj a zöldbe - Hetés Fesztivál09:00 - 13:00 Bödeháza, Bödeháza, Kossuth utca 27, Magyarország35 km

Időpont

(Szombat) 09:00 - 13:00

Helyszín

Bödeháza

Bödeháza, Kossuth utca 27, Magyarország

További információk

A régi néprajzi tájegységünk. a Hetés II. Hetés Fesztiváljának délelőttjén szervezünk egy kerékpáros túrát, melyben a Hetés északi, nyugati részét járjuk be kerékpárral. (Átmegyünk Szlovéniába is!)  Itt van egy kavicsos szakasz, de jól járható, karbantartott, autókkal is szoktunk közlekedni rajta. A túra hossza 35-40 km, attól függően, hogy a dobronaki pihenőnél körbe tekeri-e valaki a tavat, vagy inkább csak sétál egyet.
Az eseményre 1000 Ft/fő részvételi díjat számítunk, gyerekeknek a részvétel ingyenes, de csak szülői felügyelettel vehetnek részt a túrán. Szlovéniában a kerékpáros sisak a felnőtteknek ajánlott, a gyerekeknek kötelező.
Az indulás előtt regisztrációs, adatvédelmi és felelősségi nyilatkozatot iratunk alá a résztvevőkkel.
A szervező egyesületről itt olvashat: https://www.meseshetes.hu/meses-hetes-egyesulet/
A térkép, ha valaki a teljes útvonalra kíváncsi: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit… Tervezd be ezt az egész napot, mert délelőtt tekerünk, délután pedig Bödeházán Hetés Fesztivál lesz! Akinek van kedve maradhat, kóstolhat hetési kerek perecet! A tavalyi fesztivál képei, hangulata: https://www.facebook.com/media/set/…
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Több

Szervező

Mesés Hetés

X