2022, Május

08máj.(máj. 8)10:0009(máj. 9)16:00Tekerj a Zöldbe! - Kerékpártúra a Borostyán-tóhoz10:00 - 16:00 (9) Kispáli Község Önkormányzata, Kispáli, József Attila utca 40.58 km

Időpont

8 (Vasárnap) 10:00 - 9 (Hétfő) 16:00

Helyszín

Kispáli Község Önkormányzata

Kispáli, József Attila utca 40.

További információk

Útvonal: Kispáli-Gébárt-Zalacséb-Zalalövő-Bagod-Kispáli

Táv: 58 km

Az útvonal nagyrészben kiépített kerékpárúton halad, minimális szintkülönbséggel.

Látnivalók: – Trianon Emlékpark, Zalacséb – Borostyán-tó, Zalalövő

A túra felénél, a Borostyán-tónál korlátozott számban lehetőség van arra, hogy aki szeretné, busszal térjen vissza Kispáliba. Ezt az igény mindenképpen kérjük előre jelezni a szervezőknél a 06-20-3349557-es telefonszámon.

A részvétel ingyenes. Kérjük, frissítőkről mindenki gondoskodjon.

A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

A TÚRÁN VALÓ RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI: – A túra nem a sebességről, hanem a jó társaságról szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is. – A sisak és láthatósági mellény használata ajánlott, de nem kötelező. – A közúton kötelező a KRESZ betartása. – Szintidő nincs, lehetőleg egy csoportban szeretnénk haladni, mérsékelt tempóban. – Mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán. – A túra lebonyolítását túravezetők segítik, akik végig kísérik a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítják. – A programváltozás jogát fenntartjuk.

Több

Szervező

Böde-Tóth Zsanett

X