2024, Július

06júl.10:3013:00"Tekerj a zöldbe!" kerékpártúra a csongrádi levendula napokra10:30 - 13:00 Csongrád, Fa-híd20 km

Időpont

(Szombat) 10:30 - 13:00

Helyszín

Csongrád, Fa-híd

További információk

A CSETE Egyesület 3.alkalommal invitálja a Dél-Alföldre látogató turistákat, valamint azokat a helyi kerékpáros túrázókat, akik együtt egy kerékpártúra alkalmával részt szeretnének venni a csongrádi levendula napok programján.

A kerékpáros túrázó csoport részt vesz a híres levendula szüreten. Mindenki gyönyörű levendula csokrot szedhet magának és megkóstolhat egy frissítő levendulás üdítő italt.

A teljes program részvételi díja 2000 Ft/fő.
A metszőollók letéti díját a szervezők biztosítják.

A programra előzetes regisztrációval lehet jelentkezni, ami a csete0001@gmail.com e mail címen vagy messenger üzenetben lehetséges.

Gyülekező: Csongrád, Fa-híd 2024.07.06 .10.30 óra

A túrázókat 2 fő kerékpáros túravezető vezeti. Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt.

Túraútvonal: Csongrád, Fa-híd- Györfös Harangláb -Öreg szőlők -Zöld kereszt -Bokrosi kerékpárút-Csongrád Levendula Farm- Csongrád körforgalom

A kerékpártúra távja: 20 km

A Levendula Farmon megrendezésre kerül a levendula szüret, ételkóstolókkal, családi programokkal, kirakodó vásárral, levendula termékbemutatókkal.

A kerékpártúrán bárki részt vehet jó állapotú kerékpárral vagy gyermek üléses biciklivel.

Azoknak, akiknek nincs kerékpárjuk a CSETE Egyesület kerékpárbérlési lehetőséget tud biztosítani. A vidékről érkezőknek szálláslehetőséget tudunk ajánlani.
Javasolt sport ruházat, sisak.

Szabadidősport programunk országos programsorozat része, melyet a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és az Aktív Magyarország támogat.

Több

X