2024, Június

15jún.09:0011:30"Tekerj a zöldbe" kerékpártúra két megyén keresztül09:00 - 11:30 Csongrád, Attila utcai Györfös bejárat, Harangláb27 km

Időpont

(Szombat) 09:00 - 11:30

Helyszín

Csongrád, Attila utcai Györfös bejárat, Harangláb

További információk

A CSETE Egyesület a „Tekerj a zöldbe!” országos kerékpártúra program szervezésében kerékpártúrát szervez a Dél-Alföldre látogató turistáknak, valamint azoknak, akik szívesen töltenének együtt egy sportos napot.
A kerékpártúrára a csongrádi Györfös bejáratnál, az Attila utcai haranglábnál gyülekezünk 2024.06.15. 9 órakor.
A kerékpártúra teljes távja 28 km, a tervezett menetidő kényelmes haladással 2,5 óra.
A túra útvonala biztonságos közúton és kerékpárúton vezet, érintve Csongrád-Csanád Vármegye és Bács-Kiskun Vármegye határát.
A kerékpártúra nehézségi foka könnyű, jó állapotú kerékpárral, bárki részt vehet. Akinek szüksége van kerékpárra, annak az egyesülettől lehetséges bérbe venni.
A kerékpártúra útvonala:
A csongrádi Öreg-szőlők útján haladunk Bokros irányába, majd rátérünk az Istvánújfalu felé vezető kerékpárútra. A Csongrád-Csanád megyehatárnál közúton érkezünk a Bács-Kiskun megyei Tiszaalpárra.
Betérünk a “SzélCsend” tanyára, ahol házi szörpöket és falusi finom falatokat kóstolhatunk. Állatsimogatás és etetés lehetséges.
A kerékpártúra részvételi díja 2 000 Ft/fő.
A kerékpározó csoport maximális részvételi létszáma 26 fő. Regisztráció az eseménynél „ott leszek” jelzéssel vagy a csete0001@gmail.com címen lehetséges.
A túrán mindenki saját felelősségre vesz részt. A problémamentes és kényelmes kirándulást túravezető és egy kísérőautó biztosítja.
A „Tekerj a zöldbe!” kerékpártúra két megyén keresztül esemény a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Több

X