2022, Augusztus

28aug.08:0028júl.13:00Tekerj a Zöldbe! - Kerékpártúra Köröstarcsára(Augusztus 28) 08:00 - (Július 28) 13:00 Békés, OTP fiók, Békés, Széchenyi tér 2, 563035 km

Időpont

Augusztus 28 (Vasárnap) 08:00 - Július 28 (Csütörtök) 13:00

Helyszín

Békés, OTP fiók

Békés, Széchenyi tér 2, 5630

További információk

Útvonal: Békés – Mezőberény – Köröstarcsa – Mezőberény – Békés Teljesítendő táv: 35 km
Menetidő: indulás 8 órakor a békési OTP fiók elől, 3 tervezett megállóval, kényelmes tempójú túra, kb. 4 órás menetidővel számolunk. Visszaérkezés kb. 13 óra.
Az útra mindenki gondoskodjon az igényeinek megfelelő táplálékról és a folyadékpótlásról.
Látnivalók: – Köröspart – Gátszakadás-emlékmű – Hosszúfoki Bodoki Károly Múzeum – Köröstarcsai Kishajó-Kikötő
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, amit a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
A részvétel díjtalan. A Szervező a programváltozás jogát fenntartja!
A túrán való részvétel szabályai: – A túra nem a gyorsaságról, hanem a jó társaságról, a közösségben való időtöltésről szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is. – Sisak és láthatósági mellény használata ajánlott, de nem kötelező. – Ittas (és egyéb tudatmódosító szer hatása alatti) állapotban megjelenő személyeket a Szervező visszautasíthat a túrán való részvétel alól. – A túra lebonyolítását túravezető segíti, aki végig kíséri a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítja. – Az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól szóló szabály (KRESZ) betartása.
Tarts velünk, Tekerj a Zöldbe!
www.bekesifiatalokert.hu 

Kevesebb jelenjen meg

Több

Szervező

Békési Fiatalokért Egyesület

X