2023, Július

09júl.10:0013:00„Tekerj a zöldbe!” kerékpártúra lila levendulák közt10:00 - 13:00 Csongrád, Attila utcai harangláb20 km

Időpont

(Vasárnap) 10:00 - 13:00

Helyszín

Csongrád, Attila utcai harangláb

További információk

A CSETE Egyesület 2.alkalommal kerékpártúrát szervez a Dél-Alföldre látogató turistáknak, akik az aktív kikapcsolódást kedvelik, valamint azoknak a helyi kerékpáros túrázóknak, akik szívesen töltenének együtt egy sportos napot meglátogatva a csongrádi virágzó levendula mezőt.

A kerékpáros túrázó csoport részt vesz a híres levendula szüreten. Mindenki gyönyörű levendula csokrot szedhet magának és megkóstolhat egy frissítő levendulás üdítő italt a Csongrádi Levendula Farm jóvoltából. A program részvételi díja 2000 Ft/fő. A metszőollók letéti díját a szervezők biztosítják.  A programon részt vevők előzetes regisztrációval tudnak jelentkezni, ami itt a facebook eseménynél vagy messenger üzenetben lehetséges.

A gyülekező Csongrádon a Györfös bejáratnál, az Attila utcai haranglábnál lesz 2023.07.9.10 órakor.

A túrázókat 2 fő kerékpáros túravezető vezeti.
Túraútvonal: Csongrád, Harangláb-Öregszőlők-Zöld-kereszt-Bokrosi kerékpárút-Csongrád Levendula Farm

A kerékpártúra távja: 20 km
A Levendula Farmon megrendezésre kerül a levendula szüret, ételkóstolókkal, családi programokkal, kirakodó vásárral, levendula termékbemutatókkal.

A kerékpártúrán bárki részt vehet jó állapotú kerékpárral, gyermek vontató kocsival vagy gyermek üléses biciklivel. Azoknak, akiknek nincs kerékpárjuk a CSETE Egyesületnél kerékpárbérlési lehetőséget tudunk biztosítani. Javasolt sport ruházat, sisak, de nem kötelező. Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt. A programot időjárástól függetlenül megtartjuk, a programváltoztatás jogát fenntartjuk. “Tekerj a zöldbe!” kerékpártúra lila levendulák közt a “Tekerj a zöldbe!” országos programsorozat része, melyet a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és az Aktív Magyarország támogat.

Több

X