2023, Október

22okt.08:0012:00Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra - RUNFOK5008:00 - 12:00 Békés, OTP fiók50 km

Időpont

(Vasárnap) 08:00 - 12:00

Helyszín

Békés, OTP fiók

További információk

Idén utoljára hívunk minden kedves érdeklődőt túrázni a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra – RUNFOK50 elnevezésű eseményünkre! Időpont: 2023. október 22. (vasárnap) 8 óra Gyülekező: 7.30 – 7.50 között. Útvonal: Békés – Békéscsaba – Gyula – Békés Teljesítendő táv: 50 km Menetidő: indulás 8 órakor a békési OTP fiók elől, 3 tervezett megállóval, kényelmes tempójú túra, kb. 3 órás menetidővel számolunk. Visszaérkezés kb. 12 óra. Az útra mindenki gondoskodjon az igényeinek megfelelő táplálékról és a folyadékpótlásról. A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, amit a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg. A részvétel díjtalan. A Szervező a programváltozás jogát fenntartja! A túrán való részvétel szabályai:

  • A túra nem a gyorsaságról, hanem a jó társaságról, a közösségben való időtöltésről szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is.
  • Sisak és láthatósági mellény használata ajánlott, de nem kötelező.
  • Ittas (és egyéb tudatmódosító szer hatása alatti) állapotban megjelenő személyeket a Szervező visszautasíthat a túrán való részvétel alól.
  • A túra lebonyolítását túravezető segíti, aki végig kíséri a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítja.
  • Az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól szóló szabály (KRESZ) betartása.

Tarts velünk, Tekerj a Zöldbe!

Több

Szervező

Békési Fiatalokért Egyesület

X