2023, Szeptember

24szept.08:0013:00Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra Szabadkígyósra!08:00 - 13:00 Békés, Széchenyi tér 2. (OTP fiók elől)46 km

Időpont

(Vasárnap) 08:00 - 13:00

Helyszín

Békés, Széchenyi tér 2. (OTP fiók elől)

További információk

Túrázni hívunk minden kedves érdeklődőt a Tekerj a Zöldbe! kerékpártúra Szabadkígyósra címet viselő eseményünkre!
Időpont: 2023. szeptember 24. (vasárnap) 8 óra
Gyülekező: 7.30 – 7.50 között.
Útvonal: Békés – Békéscsaba – Szabadkígyós – Békéscsaba – Békés
Teljesítendő táv: 46 km
Menetidő: indulás 8 órakor a békési OTP fiók elől, 3 tervezett megállóval, kényelmes tempójú túra, kb. 4 órás menetidővel számolunk. Visszaérkezés kb. 13 óra.
Az útra mindenki gondoskodjon az igényeinek megfelelő táplálékról és a folyadékpótlásról.
Látnivalók:
Fás-tó, Békéscsaba Wenckheim-kastély, Szabadkígyós
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, amit a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg. A részvétel díjtalan. A Szervező a programváltozás jogát fenntartja!
A túrán való részvétel szabályai:
A túra nem a gyorsaságról, hanem a jó társaságról, a közösségben való időtöltésről szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is. Sisak és láthatósági mellény használata ajánlott, de nem kötelező. Ittas (és egyéb tudatmódosító szer hatása alatti) állapotban megjelenő személyeket a Szervező visszautasíthat a túrán való részvétel alól. A túra lebonyolítását túravezető segíti, aki végig kíséri a csoport haladását és az esetleges műszaki vagy egészségügyi segítségnyújtást is biztosítja. Az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól szóló szabály (KRESZ) betartása. Tarts velünk, Tekerj a Zöldbe!
A TÚRÁN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE AJÁNLOTT A REGISZTRÁCIÓ! További részletek és regisztráció: www.bekesifiatalokert.hu
Érmet csak a szeptember 18-ig regisztrálóknak tudunk biztosítani!
Tarts velünk, Tekerj a Zöldbe!

Több

X