2023, November

09nov.15:4519:00Tekerj a Zöldbe-Látni és látszani Győrben15:45 - 19:00 Győr, Szövetség utca 17 (Rendőrségi telephely)28 km

Időpont

(Csütörtök) 15:45 - 19:00

Helyszín

Győr, Szövetség utca 17 (Rendőrségi telephely)

További információk

Tekerj a Zöldbe – Látni és látszani Győrben
November 9-én a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében, az „Aktív Magyarország” program támogatásával ismét különleges program kínálkozik a győri hobbikerékpárosok számára. A „Tekerj a Zöldbe!” túrasorozat részeként rendezett eseményre várjuk a jelentkezőket.
A túra hossza: 21 km
Könnyű családbarát.
A Győri Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottságával közös program az országos kampányhoz kapcsolódva valósul meg.
A Rendőrség Szövetség utca 17. alatti telephelyének udvarán gyülekezünk 15:45-től.
Kérünk mindenkit,hogy lehetőség szerint láthatósági eszközökkel,lámpákkal,prizmákkal felszerelkezve érkezzen a túrára.
Amennyiben nem rendelkezik valaki ezekkel, van lehetőség a helyszínen ezt pótolni a Rendőrség jóvoltából ingyenesen. Rövid tájékoztatás után indulunk a túrára a helyszínen ismertetésre kerülő útvonalon.
Az irány az ipari park majd a városközpontban fejezzük be a kerekezést a Bécsi kapu téren. Több olyan helyszínt érintünk amely figyelmet és körültekintést igényel a kerékpárosoktól akik rendszeresen kerékpároznak,de jó alkalom ez azoknak is akik szeretnék megismerni a kerékpározás napi szintű előnyeit és a forgalmas időszakok közlekedési nehézségeit a városban.
Igyekszünk minden forgalmi helyzetet megbeszélni és a szabályos közlekedést ismertetni és bemutatni a kerékpározás során.
A túra kb. 18 órakor a Bécsi kapu téren ér véget.
A túra szervezője: Hobbikerékpárosok Országos Klubja egyesület
Túravezető: Tömböly Tamás, a HOK egyesület elnöke.
Telefon: 06/30-650-8000
A túra könnyű, családbarát!
A kerékpártúra a „Tekerj a Zöldbe!” túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében, az „Aktív Magyarország” támogatásával valósul meg.
A túrán mindenki saját felelősségére vehet részt!
A KRESZ szabályainak betartása kötelező.
A túrán megfelelő műszaki állapotú kerékpárral lehet részt venni.
A túrán részt vevő minden személy hozzájárul ahhoz, hogy a túrán készülő fotó- és videófelvételek nyilvános fórumokon megjelenjenek.A túrához kapcsolódó regisztrációban szereplő személyes adatokat a törvényeknek megfelelően kezeljük (GDPR).

Több

X