2022, Augusztus

06aug.08:1514:00Tekerj a zöldbe, Mártélyra08:15 - 14:00 Szeged, Rókus Vasútállomás25 km

Időpont

(Szombat) 08:15 - 14:00

További információk

Tekerj a Zöldbe Mártélyra

Nehézség: Könnyű
Időtartam: 4 óra
Táv: 25 km
Szint: 0 m

2022. augusztus 6-án szombaton kerül megrendezésre az Aktív Magyarország, a Tekerj a Zöldbe és a Dél-Alföldi Kárpát Egyesület bicikli túrája Hódmezővásárhelyre és Mártélyra.

Részletes program:
Találkozó 8:15-kor Szeged Rókus Vasútállomáson. Innen a 8:28-as vonattal átmegyünk Hódmezővásárhelyre és leszállunk a Népkert megállónál. Innen már kerékpárral haladunk tovább egészen a Kossuth térig. Itt egy hosszabb pihenőt tartunk és összevárjuk azokat, akik esetleg Tram Train-nel érkeznek Szegedről, vagy pedig helyben csatlakoznának hozzánk. Tudunk kávézni, körülnézni a város impozáns főterén. Hódmezővásárhely történelmi központjában pompás épületek, szobrok láthatóak, területe gyönyörűen parkosított, igazán kellemes időtöltést biztosít itt egy séta.
9:30 perckor folytatjuk a bringatúrát a város utcáit elhagyva Mártély felé az autóút mentén húzódó biciklis úton, mígnem 10:30 körül elérjük a Mártélyi Tájvédelmi Körzet Tisza holtág területén lévő szabad strandot.
Itt étkezésre, strandolásra és további bringázásra is lesz lehetőség, vagy éppen felfedezhető az Ártéri tanösvény. Vagyis innentől szabadfoglalkozás!

Hazajutás, ugyanezen az útvonalon vonattal kora délután, vagy egyénileg bármilyen útvonalon.

Jelentkezés:
info@dkarpategyesulet.hu

Több

Szervező

Dél-Alföldi Kárpát Egyesület

X