2023, Július

08júl.10:0012:00Tekerj a Zöldbe! Miskolctapolcára!10:00 - 12:00 Miskolc, Szent István tér20 km

Időpont

(Szombat) 10:00 - 12:00

Helyszín

Miskolc, Szent István tér

További információk

Tekerj a Zöldbe! Miskolctapolcára!

2023. július 08.

Indulás: Miskolc, Szent István tér 10:00

Táv: 20 km

2023. július 8-án kerékpártúrát szervezünk Miskolctapolcára. Gyülekező 09:45-től a Szent István téren a Virágóránál. A MISKOLC feliratnál elkészített csoportkép után kerékpárúton fogjuk teljesíteni az egész távot. A túra családosok és kezdő bringások számára is kényelmes teljesíthető, nem teljesítménytúra, utunk során többször megállunk pihenni. Miskolctapolcára érve tartunk egy hosszabb szünetet a büfésor környékén, amelyet az alábbi programokkal lehet kitölteni az egyéni igényeknek megfelelően szabadon. Frissítőt vehetünk magunkhoz az árnyékban, sétálhatunk a Csónakázó-tó körül, megtekinthetjük a Bencés Apátság romjait, de kipróbálhatjuk akár a bobpályát vagy a játszóteret is. Ez idő alatt a “hegyi menők” feltekerhetnek megnézni az Avalon Park területét. 😊 Miután mindenki felfedezte a környéket, a kifelé vezető útonvonalon biciklizünk vissza a belvárosba. Mindenkinek jó kerékpározást!

A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

A túra alatt a KRESZ szabályok betartása kötelező, bukósisak, láthatósági mellény vagy élénk színű technikai póló viselése ajánlott. A túrát jó műszaki állapotban lévő biciklivel lehet megkezdeni.

Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt.

A túrán indulva a résztvevő hozzájárul, hogy a túra során készült médiaanyagok, fotók, videók megjelenhetnek majd a médiában/közösségi médiában a túrához köthető kommunikációban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Több

X