2024, Április

27ápr.10:0012:30"Tekerj a zöldbe!" Tavaszi kerékpártúra Csongrádon10:00 - 12:30 Csongrád, Attila utcai körforgalom (Haranglábnál)25 km

Időpont

(Szombat) 10:00 - 12:30

Helyszín

Csongrád, Attila utcai körforgalom (Haranglábnál)

További információk

A Csongrádi Vidra Vízi és Szabadidősport Egyesület tavaszi kerékpártúrát szervez a Csongrádra látogató aktív turistáknak és a helyi lakosoknak. A kerékpártúra a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
Egy jó hangulatú csoportos bringázásra várunk, ahol Csongrádról Tiszaújfaluig tekerünk a dél-alföldi “SzélCsend” tanyára.
Részesei lehetünk az alföldi tanyai életnek, a tavaszi mezőgazdasági munkálatoknak, állattartásnak és a falusi vendégváró népszokásoknak.
A kerékpártúra ideje: 2024.04. 27. 10.00 -12.30 óra
Gyülekező: Csongrád, Attila utcai kőrforgalomnál, a Haranglábnál.
A kerékpártúra teljes távja 25 km.
A túra nehézségi fokozata könnyű. A menetidő kényelmes haladással 2×45 perc. Szintkülönbség nincs.
A teljes távot kerékpárúton és alacsony forgalmú közúton tesszük meg. A túra bárki számára könnyen teljesíthető jó állapotú kerékpárral.
Az egyesület kerékpárokat tud biztosítani azoknak, akik más városból érkeznek.
A kerékpártúra útvonala: Csongrád, Harangláb-Öreg szőlők- Bokrosi kerékpárút- Bokros falu- Bács-Kiskun és Csongrád megyehatár-Istvánújfalu, SzélCsend tanya.
A program díja: 2 000 Ft/fő. Előzetes regisztráció lehetséges a facebook esemény üzenetek menüben.
A csoport maximális tétszáma 40 fő lehetséges.
A kerékpártúrát 2 fő képzett túravezető vezeti és kísérőautó is biztosítva lesz.
Ha szívesen kerékpároznál egy jó társasággal az első tavaszi túránkon, csatlakozz a “tekerj a zöldbe!” országos kerékpártúra program csongrádi csapatához!

Több

X