2023, Május

20máj.(máj. 20)08:3030ápr.(ápr. 30)18:00Tekerj a zöldbe, vissza a történelmi időkbe! Nyeregben Árpád-kor nyomában-Lajosmizse08:30 - (Április 30) 18:00 Kecskemét - Petőfi Sándor utca Kispiac56 km

Időpont

Május 20 (Szombat) 08:30 - Április 30 (Vasárnap) 18:00

Helyszín

Kecskemét - Petőfi Sándor utca Kispiac

További információk

AA túra nagyrészt kis forgalmú utakon vagy kerékpárúton halad, gyerekekkel is biztonságosan biciklizhető. Könnyen teljesíthető mountain bike, trekking, vagy városi kerékpárral, és akár gyermekszállító utánfutóval is.
Családbarát rendezvény.

Uticélunk: Lajosmizse A túra időpontja: 2023. május 20. (szombat) A túra vezetője: Hársch Ferenc (70 339 70 41) A túra útvonala: Kecskemét – Lajosmizse – Kecskemét A túra távja: 56 km – szintkülönbség: 100 méter Tervezett indulás: 2023. 05. 20. 08:30, Kecskemét – Petőfi Sándor utca Kispiac (Gyülekező: 8:00-tól) Tervezett visszaérkezés: 18:00 körül A túra nyílt, ingyenes, bárki számára teljesíthető, csak a kiegészítő program költségtérítéses. A túra részletes leírása: A Kispiactól indulva Lajosmizsére tekerünk, az Iskola-tó környékén elvegyülünk a Szamócás Vásári Forgatagban. Közben, aki előzetesen jelentkezett és fizetett, részt vesz a Rimóczi Grillázs Szalon grillázs bemutatóján és kóstolóján. Díj: 2000 Ft. Regisztráció: https://forms.gle/UZwTCUGizZjpcNyC8 A továbbiakban kitekerünk az Árpád-kori templomromhoz ahol helyi vezető ad tájékoztatást. 18 óra körül térünk vissza Kecskemétre. Felszerelés: Időszaknak megfelelő, nyári, kerékpáros ruházat. Esővédő. Hideg élelem és víz. Jó műszaki állapotú kerékpár, előírás szerinti tartozékokkal (+tartalék belső). Fejvédő és fényvisszaverő mellény ajánlott. Egyéb tudnivalók: A túravezetőnél történő jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, mind ő, mind a kerékpárja a részvételre alkalmas állapotban van, és nincs tudomása olyan betegségről, mely a túrán való részvételét akadályozná. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Az egyesülettől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető! Mindenki köteles betartani a közúti közlekedés szabályait! A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek a túrákkal kapcsolatban; a honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük küldj egy regisztrációs e-mailt a ius.nevezes@gmail.com-ra! Naprakész informnációk a honlapunkon: https://juszti.hu/ A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Több

X