2022, Október

22okt.09:0015:00ZEMPLÉNI TEKERÉS, VÁRNÉZÉS, CSEMEGÉK :)- Tekerj a zöldbe! kerékpártúra09:00 - 15:00 Abaújszántó35 km

Időpont

(Szombat) 09:00 - 15:00

Helyszín

Abaújszántó

További információk

ZEMPLÉNI TEKERÉS, VÁRNÉZÉS, CSEMEGÉK!-Tekerj a zöldbe!-kerékpártúra
A 2. I love smoky BARBEQUE 🙂 Kiállítás és verseny társrendezvénye https://www.facebook.com/events/1991158844406676
A programsorozat célja: országszerte népszerűsíteni a kerékpározást, könnyen teljesíthető túrákkal, a Zemplén több területén. A program azokat kívánja megmozdítani, akik egyedül félnek nekivágni, de társaságban bátran letekernek egy rövidebb szakaszt a természetben TÁV:35 km 9.00 GYÜLEKEZŐ: Abaújszántó: Forró Kutya Ételbár, ingyenes parkolás: Béke út. 44. 9.15 START 10.00 BOLDOGKŐVÁRALJA • Boldogkői vár 🙂 a 7 tündér várának megtekintése tárlatvezetéssel 11.30 BESTILLO Pálinkaház: főzdebemutató, pálinkakóstoló (szomolyai cseresznye, gönci barack) és vásár BOLDOGKŐÚJFALU: • Jégkori Kőtenger megtekintése • Római katolikus műemléktemplom (1825) 13.00 EBÉD: ABAÚJSZÁNTÓ: • 2. I love Smoky Barbeque Kiállítás és verseny • MALAC-SÜLT, SAJTOS TÉSZTA, SALÁTA • a programra 4.000 Ft-ért támogató jegy vásárolható, mellyel az ország számos területéről ide érkező vendégéttermek ételeibe kóstolhatnak bele. Jegy korlátozott számban kapható az eseményen belül: https://www.facebook.com/events/1991158844406676 14.00 TÁLLYA: BORKÓSTOLÓ: Hollókői József Pincészete 5 boros kóstoló, borkorcsolya, sajt, pogácsa 15.00 ABAÚJSZÁNTÓ végállomás
A JELENTKEZÉS MENETE: Az egész napos túrán való részvétel díja belépők és étkezés nélkül:
1.000 Ft/ fő Belépőkkel és étkezéssel, kóstolókkal igény esetén: 12.900 Ft A részletek egyeztetése miatt először HÍVJ(ON) FEL kérlek! 70/771 51 67 Györki Erika 🙂 A kisebb csomagokat a túrán kísérőautó szállítja !
KERÉKPÁRTÚRÁN JAVASOLT: láthatósági mellény, sisakot (nem kötelező), lámpát, fényvisszaverő dolgokat, TAJ kártya, lakat, ivóvíz, cserepóló az izzadékonyabbaknak, zsepi, wc papír, mobilteló, kis hátizsák, övtáska, szalmakalap vagy siltes sapka erős nap esetén, aprópénz, törölköző, papucs, fürdőruha, esőfelszerelés, esernyő, gyógyszer, napszemüveg, fehér hosszú ujjú póló a leégés miatt, szúnyogírtó.
A LEGIDŐSEBB ÉS LEGFIATALABB BICAJOS AJÁNDÉKOT KAP! SZERETETTEL VÁRUNK! Györki Erika Árpád Vezér Szabadidős, Természetjáró és Diáksport Egyesület Sárospatak Tel: +36/70/771-51-67 Mail: uzenet.gasztrobicikli@gmail.com Facebook: Gasztro Bicikli WEB: www.gasztrobicikli.hu CÉLUNK, hogy a közösségben való és nem verseny/teljesítményorientált kerékpározással minél több embert ki tudjunk mozdítani, minél több embert tudjunk kerékpárra ültetni. Szeretnénk, ha az emberek nem a fotel előtt töltenék a hétvégéiket, hanem kimennének a szabadba és a kerékpározással tennének valamit az egészségükért, ezzel példát mutatva a gyerekeiknek! -Ajánlott: 16 éves kortól-100 éves korig
A KERÉKPÁRTÚRA A „TEKERJ A ZÖLDBE!” TÚRASOROZAT RÉSZE, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) szervezésében az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával valósul meg. https://www.facebook.com/tekerjazoldbe Az esemény társszervezői: @aktiv.magyarorszag Facebook oldal @tekerjazoldbe Facebook oldal A TÚRÁN VALÓ RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI: – A túra nem a sebességről, hanem a jó társaságról szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is! – A sisak használata ajánlott (nem kötelező), melyet korlátozott számban biztosítani tudunk előzetes igényjelzést követően! – A közúton kötelező a KRESZ betartása. – Szintidő nincs, lehetőleg egy csoportban szeretnénk haladni, mérsékelt tempóban. – Mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán. – A túra lebonyolítását 3 túravezető is segíti, akik végig segítik a csoport haladását és az esetleges szerelési munkákat ellátják. – A programváltozás jogát fenntartjuk!

Több

X